IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

Talán épp azért, mert hazánk Európa belsejében fekszik, és nincs saját tengerünk, a legtöbb magyar erős vágyat érez a tenger végtelensége iránt. Annyira más egy tengerparti nyaralás, mint bármi, amit itthon elérhetünk, hogy ez a vágyakozás teljesen érthető. A tengerparti nyaralásnak számos alfaja van: a mindenki által ismert “fekszünk a tengerparton, napozunk és fürdünk” a kiindulási alap, ami gazdagon bővíthető. A tengeren lehet hajózni, vitorlázni, vizisíelni, horgászni, szörfözni, windsurfözni, kitesurfözni, snorkelezni és persze búvárkodni is. Ha olyan ország tengerpartjára megyünk, ahol látnivalók is vannak, autót bérelhetünk és kirándulhatunk az ország belsejébe is. A tengerparti nyaralás – ha szeretjük a halat és a tenger gazdag állatvilágának többi lakóját – remek kulináris élményt is nyújt, hiszen a tenger gyümölcsei általában frissen elkészítve a legjobbak.

Mivel az STA Travel segítségével bárhová eljuthatsz, szívesen adunk tanácsot abban is, hogy melyik aktivitást hol a legjobb űzni. Sokak szerint az egyik legvagányabb tengerparti úti célunk Sydney és környéke, ahol akár szörf oktatói tanfolyamot is elvégezhetsz, amivel később pénzt is kereshetsz. Ha adrenalin junkie vagy, lehet, hogy a Fokvárosban elérhető ketreces merülés a cápák közé az, ami neked való. Azért akkor se aggódj, ha egyszerűen jól szeretnéd érezni magad egy szép, fehér homokos öbölben napozva – megoldjuk.


Abu Dhabi STA Travel utazási iroda  

Abu Dhabi

Abu-Dzabi az Egyesült Arab Emírségek, valamint az azonos nevű társemirátus fővárosa, az ország legnagyobb - de főként leggazdagabb - városa, amely érdeklődve figyeli a szomszédos Dubai fejlődését, s a maga elegánsan konzervatív módján követi azt.

Repjegy
130 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
18 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Rio de Janeiro STA Travel utazási iroda  

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro úgy ismert mint a “Csodálatos Város”, Sao Paulo után Brazília második legnagyobb városa, sokak szerint a legszebb. Az egészen boztos, hogy még senkit nem hallottunk bánkódni amiatt, hogy megnézte Riót, ahol a karneváli szezonon kívü...

Repjegy
194 200 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
33 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Havanna STA Travel utazási iroda  

Havanna

Havanna (spanyolul: La Habana) Kuba fővárosa és, 2,2 millió lakosával nemcsak a szigetország, de az egész Karib-térség legnagyobb városa is egyben, s a 60 éve tartó kommunizmus-kísérlet hozta lepusztulás ellenére csodálatos hely!

Repjegy
225 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
19 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Seychelle-szigetek-Victoria STA Travel utazási iroda  

Seychelle-szigetek-Victoria

Viktória a Seychelle-szigetek szigetállam fővárosa, az Indiai-óceánban, Afrika keleti partjától 1500 km-re található, Madagaszkártól északkeletre.

Repjegy
214 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
60 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Manila STA Travel utazási iroda  

Manila

Manila a Fülöp-szigetek fővárosa, kereskedelmi, kulturális és politikai központja - és az európaiak érkező reptere, ahonnan aztán a Fülöp-szigetek még szebb tájai, köztük Cebu és Boracay felkereshetők.

Repjegy
182 000Ft -tól
Keresd meg!
Szállás
14,9 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Dubai STA Travel utazási iroda  

Dubai

Dubaj vagy Dubai (az elterjedt átírása szerint) az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és második legnagyobb városa. A Perzsa-öböl déli partján fekszik, az Arab-félszigeten. ÉS a fél világ oda vágyik, pedig a fél világ már ott van.

Repjegy
101 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
10,5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Muscat STA Travel utazási iroda  

Muscat

Omán a Közel-Kelet egyik legizgalmasabb helye - közel van hozzánk, a beutazási engedély olcsó és a reptéren felvehető, olcsó a benzin és az autóbérlés is, kedvesek az emberek, Érdemes Ománt komolyan számításba venni nyaralási úticélként.

Repjegy
154 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
21 EUR/fő/éj -től
Keresd meg!

Colombo STA Travel utazási iroda  

Colombo

Colombo Srí Lanka legnagyobb városa, egyben 1982-ig fővárosa is volt (a fővárosa ma Sri Jayawardenapura Kotte), lakóinak száma a külvárosokkal együtt több mint 2 millió. 

Repjegy
146 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
25 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Male STA Travel utazási iroda  

Male

Malé a Maldív szigetek fővárosa és legnagyobb városa.Aki ide szeretne utazni, legjobban teszi, ha ír nekünk egy e-mailt office @ statravel.hu  címünkre.
 
 Tapasztalatunk szerint határozottan jó és igen versenyképes egyéni ajánlatokat tudu...

Repjegy
194 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
32,5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Miami STA Travel utazási iroda  

Miami

Miami, az Atlanti-öbölben, Florida déli részén fekszik, az Egyesült Államok egyik legnépesebb városa. Disneyland, Universal Studios, a NASA Kennedy Space Center Cape Canaveralban - már csak egy Mustangot kell bérelni a teljes élményhez.

Repjegy
199 100 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
43 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Phuket STA Travel utazási iroda  

Phuket

Phuket sziget Thaiföld délnyugati részén; az ország legnagyobb szigete. Az Andamán-tengerben, Thaiföld nyugati partjai előtt fekszik. A szárazfölddel két híd köti össze.

Repjegy
210 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
60 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Sydney STA Travel utazási iroda  

Sydney

SYDNEY (SYDNEY, Sydney Airport – SYD) Azt mondják, Sydneyben lakni olyan, mintha egy szupermodellel randiznál: mindenki irigyel. Ám ebbe a városba ellátogatni is legalább ekkora élmény!

Repjegy
301 200 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
16 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Dubrovnik STA Travel utazási iroda  

Dubrovnik

Dubrovnik Horvátország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Durban STA Travel utazási iroda  

Durban

Durban Dél-Afrika egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Fokváros STA Travel utazási iroda  

Fokváros

Fokváros vagy Cape Town, a Dél-Afrikai Köztársaság törvényhozási fővárosa és negyedik legnagyobb települése. Számodra ennél sokkal fontosabb, hogy lélegzetelállítóan szép a fekvése, és a környéke csodálatos: érdemes autót bérelni és bejárni Afrika...

Repjegy
219 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
16 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Goa STA Travel utazási iroda  

Goa

Goa India legkisebb állama a Dekkán-félsziget nyugati részén, a Malabár-part és a Nyugati-Ghátok határvidékén.


Honolulu STA Travel utazási iroda  

Honolulu

Honolulu, Hawaii (az USA tagállama) fővárosa, Oahu szigetén található. Aki ide, a tereptriatlon és az ironman versenyek szülőhazájába szeretne utazni, legjobban teszi, ha ír nekünk egy e-mailt office @ statravel.hu címünkre.
 
 Tapasztalat...

Repjegy
211 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
57 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Larnaka STA Travel utazási iroda  

Larnaka

Larnaka város Cipruson, valamint a Larnaka közigazgatási kerület központja, mely a sziget délkeleti partján található.

Repjegy
43 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
9 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Málta-Valletta STA Travel utazási iroda  

Málta-Valletta

Málta, hivatalos nevén Máltai Köztársaság, szigetország Dél-Európában.


San José / Costa Rica STA Travel utazási iroda  

San José / Costa Rica

San José Costa Rica fővárosa és egyben legnagyobb városa, az ország földrajzi középpontjában, magas hegyektől övezett medencében, a Torres és Maria Aguilar folyó mentén fekszik.


Tenerife STA Travel utazási iroda  

Tenerife

Tenerife a Kanári-szigetek legnagyobbika, Santa Cruz de Tenerife a sziget ÉK-i részén fekszik