IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

A szigetek különleges, elvarázsolt részei a világnak, hiszen egyszerre jellemző rájuk a kulturális különállás – elszigeteltség – és mindazon népek kulturális befolyása, amelyek hajósai rendszeresen felkeresték, vagy meghódították őket. Régen a szigetek megkerülhetetlen pontjai voltak a világkereskedelemnek: a hajóknak biztonságos kikötőkre volt szükségük, a repülőgépeknek útközbeni leszállásra és tankolásra kellettek. Ma már számos sziget van, amely e korábbi funkcióit elvesztve elsődlegesen a turizmusból él – jól választ hát, aki szigeten szeretne nyaralni!

Mi magyarok talán azért is vonzódunk a szigetekhez, mert bár azon kevés ország egyike vagyunk a világban, amelynek nincs tengere, mégis szigetként ékelődünk be egyedi nyelvünkkel a minket körülvevő országok közé.

A szigetek élővilága is különleges, hiszen számos állat- és növényfaj van, amely a világnak csak egy-egy szigetén él, és akár a közeli, szomszédos szigetre sem terjedt át.

A szigetek fejlődési irányai is teljesen eltérőek, hiszen egészen más az abszolút beépített, metropolisszá fejlődött szigetországi városállamok – Hong Kong, Tajvan, Szingapúr – képe, mint az álomnyaralások helyszíneié – Maldív-szigetek, Hawaii, Sri Lanka (Ceylon), Seychelles-szigetek, vagy Mauritius. Kuba, amely a Karib-tenger legnagyobb szigete, szintén különleges a maga társadalmi-gazdasági kísérletével, ahogyan az önellátást sokkal ügyesebben megoldó Izland vagy az Azori-szigetek élete is. Szívesen adunk tanácsot a kedvenc sziget megtalálásához és segítünk az odajutásban is!


Azori-szigetek STA Travel utazási iroda  

Azori-szigetek

Az Azori-szigetek a "2014-es év európai turisztikai desztinációja" kitüntető cím viselője - nem véletlenül! A szigetcsoport Európa és Észak-Amerika között fekszik az Atlanti-óceánban, s röviden összefoglalva "minden megtalálható itt...

Repjegy
175 000 Ft -tól
Kapcsolódj ki!
Szállás
22,5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Havanna STA Travel utazási iroda  

Havanna

Havanna (spanyolul: La Habana) Kuba fővárosa és, 2,2 millió lakosával nemcsak a szigetország, de az egész Karib-térség legnagyobb városa is egyben, s a 60 éve tartó kommunizmus-kísérlet hozta lepusztulás ellenére csodálatos hely!

Repjegy
225 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
19 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Seychelle-szigetek-Victoria STA Travel utazási iroda  

Seychelle-szigetek-Victoria

Viktória a Seychelle-szigetek szigetállam fővárosa, az Indiai-óceánban, Afrika keleti partjától 1500 km-re található, Madagaszkártól északkeletre.

Repjegy
214 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
60 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Bali STA Travel utazási iroda  

Bali

Denpasar, Bali tartományi fővárosa a sziget déli részén található.Aki ide szeretne utazni, legjobban teszi, ha ír nekünk egy e-mailt office @ statravel.hu címünkre. Tapasztalatunk szerint határozottan jó és igen versenyképes egyéni ajánlatokat tud...

Repjegy
215 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
10 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Borneó STA Travel utazási iroda  

Borneó

Kota Kinabalu (Jesselton) Észak-Malajziában, Borneo szigetén, Sabah tartományban található, melynek nem csak nyugati parti fővárosa, de egész Malajzia második legforgalmasabb reptere is itt van. Borneó a világ egyik leggazdagabb élőhelye, rengeteg...

Repjegy
203 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
15 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Manila STA Travel utazási iroda  

Manila

Manila a Fülöp-szigetek fővárosa, kereskedelmi, kulturális és politikai központja - és az európaiak érkező reptere, ahonnan aztán a Fülöp-szigetek még szebb tájai, köztük Cebu és Boracay felkereshetők.

Repjegy
182 000Ft -tól
Keresd meg!
Szállás
14,9 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Szingapúr-Szingapúr STA Travel utazási iroda  

Szingapúr-Szingapúr

Szingapúr független városállam Ázsia délkeleti részén. Ideális stopover város: 2 nap alatt minden fontos látnivaló megnézhető - ám jó esély van arra, hogy beszippant ez a hely. Aki ide szeretne utazni, legjobban teszi, ha ír nekünk - tapasztalatun...

Repjegy
190 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
12,3 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Colombo STA Travel utazási iroda  

Colombo

Colombo Srí Lanka legnagyobb városa, egyben 1982-ig fővárosa is volt (a fővárosa ma Sri Jayawardenapura Kotte), lakóinak száma a külvárosokkal együtt több mint 2 millió. 

Repjegy
146 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
25 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Male STA Travel utazási iroda  

Male

Malé a Maldív szigetek fővárosa és legnagyobb városa.Aki ide szeretne utazni, legjobban teszi, ha ír nekünk egy e-mailt office @ statravel.hu  címünkre.
 
 Tapasztalatunk szerint határozottan jó és igen versenyképes egyéni ajánlatokat tudu...

Repjegy
194 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
32,5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Mauritius STA Travel utazási iroda  

Mauritius

Mauritius, hivatalosan Mauritiusi Köztársaság, több kisebb szigetből álló szigetállam - az Indiai-óceánon - Madagaszkártól keletre, a Seychelle-szigetektől délkeletre fekszik, fővárosa Port Louis.Aki ide szeretne utazni, legjobban teszi, ha ír nek...

Repjegy
301 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
28,5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Zanzibar STA Travel utazási iroda  

Zanzibar

Zanzibár Tanzániához tartozó szigetcsoport Afrika keleti partjainál. És nem sok emberrel találkoztunk, aki ne menne oda szívesen nyaralni, mágikus hely!

Repjegy
218 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
22 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Guam STA Travel utazási iroda  

Guam

Guam Guam egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Honolulu STA Travel utazási iroda  

Honolulu

Honolulu, Hawaii (az USA tagállama) fővárosa, Oahu szigetén található. Aki ide, a tereptriatlon és az ironman versenyek szülőhazájába szeretne utazni, legjobban teszi, ha ír nekünk egy e-mailt office @ statravel.hu címünkre.
 
 Tapasztalat...

Repjegy
211 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
57 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Húsvét-szigetek STA Travel utazási iroda  

Húsvét-szigetek

Húsvét Szigetek Chile egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Ibiza STA Travel utazási iroda  

Ibiza

Ibiza egy sziget Spanyolországban. A parti nyaralás itt vált partynyaralássá. Fővárosa Eivissa (sp.Ibiza). Két jelentősebb város a szigeten San Antoni de Portmany és Santa Eulària des Riu.


Korzika STA Travel utazási iroda  

Korzika

Korzika Franciaország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Larnaka STA Travel utazási iroda  

Larnaka

Larnaka város Cipruson, valamint a Larnaka közigazgatási kerület központja, mely a sziget délkeleti partján található.

Repjegy
43 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
9 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Madagaszkár STA Travel utazási iroda  

Madagaszkár

Madagaszkár - a földrésznyi szigetország Afrika keleti oldalán - a maga valójában sokkal érdekesebb, mint a rajzfilmen. A nagy sziget mellett számos kisebb, a Seychelles- vagy Maldív-szigetekhez hasonló adottságú szigete van az Indiai-óceán egész ...

Repjegy
220 000 Ft-tól -tól
Találd meg!
Szállás
25 EUR-tól/fő/éj -től
Találd meg!

Madeira STA Travel utazási iroda  

Madeira

Funchal Portugáliában, Madeira szigetén található, a Madeirai Autónóm Régió fővárosa.


Málta-Valletta STA Travel utazási iroda  

Málta-Valletta

Málta, hivatalos nevén Máltai Köztársaság, szigetország Dél-Európában.


Reunion STA Travel utazási iroda  

Reunion

Saint-Pierre Franciaország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Reykjavík STA Travel utazási iroda  

Reykjavík

Reykjavík Izland fővárosa, az ország legnagyobb városa és a világ legészakibb fővárosa.


Szardínia STA Travel utazási iroda  

Szardínia

Cagliari Olaszország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Szicília STA Travel utazási iroda  

Szicília

Palermo Olaszország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Taipei STA Travel utazási iroda  

Taipei

Tajpej a Kínai Köztársaság de facto fővárosa Tajvanon, a korábban Formosa névre hallgató szigeten. Remek stopover város a Délkelet-Ázsiába vagy Ausztráliába utazóknak, ráadásul Hello Kitty festésű repülővel is odajuthatsz Bécsből, az EVA Air STA T...


Tenerife STA Travel utazási iroda  

Tenerife

Tenerife a Kanári-szigetek legnagyobbika, Santa Cruz de Tenerife a sziget ÉK-i részén fekszik