IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

Belgrád szállások és utazások - a legjobb árak, apró betűk nélkül


Belgrád

UNDERGROUND A MACSKA-JAJ UTÁN. Szerbia fővárosa, „Fehérvár” (amit mi magyarok Nándorfehérvárként ismerünk, és Dugovics Títusz mítikus hőstettével, Hunyadi János győzedelmes csatájával és az azt ünneplő déli harangszóval kapcsolunk össze) festői környezetben fekszik a Duna és a Száva összefolyásánál. 

BELGRÁD (BEOGRAD, Aerodrom (Airport) Nikola Tesla – BEG)

Mivel a szerb cirill betűs írást használ, ha Belgrádba készülsz, még fontosabb, hogy előre tervezz. Szívesen segítünk ebben, hiszen itt is rengeteg a látnivaló!

A vár, ami I. Béla királyunk nászajándéka volt fia és a szerb Jelena hercegnő esküvőjére[1], a körülötte fekvő Kalemegdan park, a középkori hangulatot idéző Óváros (Zimony) és a nyüzsgő piac kellemes sétalehetőséget kínál.

Ne hagyd ki a Szent Száva-templomot (Hram Svetog Save), a világ legnagyobb ortodox templomát, sem a Fehér Palotát, ahol többek közt olyan mesterek munkáit láthatod, mint Rembrandt vagy Paolo Veronese. Bár Belgrád területe akkora, mint Budapesté, lakossága valamivel kevesebb. Talán ez az oka, hogy nyugalmasabb környezetre számíthat, aki ide kirándul. Kb. 60 eurótól már kényelmes szállással tudunk szolgálni kettőtöknek is, így egy hétvégi városlátogatásra is érdemes leugrani és megpihenni itt.

Vonattal vagy busszal könnyen odajutsz, ott pedig bérelj biciklit és fedezd föl Belgrád parkjait, sikátorait; élvezd a több, mint 50 sportpálya és a strand kínálta lehetőségeket az Ada Ciganlija félszigeten: evezhetsz, vizisíelhetsz, rögbizhetsz, paint-ball-ozhatsz vagy a non-stop nyitva tartó klubokban napestig strand-partizhatsz. Nyáron naponta két-háromszázezer fürdőző is megfordul itt!

Aki a „régi városi zenére” (Starogradska) kíváncsi, látogasson el Belgrád bohém negyedébe (Skadarlija), amelynek éttermei és kávéházai (’kafana’) felidézik azt az időt, amikor a 19-20. század fordulóján ez még a költők és művészek gyűjtőhelye volt.

Említést érdemel a Nemzeti és Nemzetközi Filmek Achívuma gyűjteményének világviszonylatban is kiemelkedő gazdagsága – épületében pedig mozi is működik.

Emellett érdekes látványossággal szolgálhat a szocialista szolidaritás jegyében alapított Afrikai Művészetek Múzeuma, de ha technofreak vagy, a híres feltaláló személyes tárgyait bemutató Nikola Tesla Múzeum is.

Az ő emlékét őrzi Belgrád repülőterének neve is. Az Aerodrom Nikola Tesla (BEG) reptéren szállhatunk fel az Etihad (EY) járataira, ami a szegediek számára fontos, ha Dubaiba akarnak menni, vagy Abu Dhabin keresztül még messzebb. De kihasználhatják törökországi útjaikhoz is, mert 2013. nyarán a török Pegasus Airlines és Turkish Airlines, valamint a szerb Jat Airways csak Isztambulba összesen heti 23 járatot indít – akár 15 ezer forintért! 
térkép: Google Maps

KERESS ÉS FOGLALD LE!

BEG

TALÁLD MEG A JÁRATODAT

RÉSZLETES REPÜLŐJEGY KERESÉSI OPCIÓK »

Repülőjegy foglalásod 100%-ban biztonságos az STA Travelnél.
IATA & SATA wirecard

Tudtad? Általában az STA Travel kínálja a világon a legtöbb (nem csak) fiataloknak szóló – és vállalható – szállást. Bármilyen merész elképzelésedhez van kínálatunkban passzoló hotel, hostel, bungaló, sőt, kapszula-szálló, camping, apartman is!Áraink annyira jók,

hogy a légitársaságok alkamazottai is hozzánk küldik gyerekeiket Budapest – Belgrád repülőjegyekért, a fapadosok légikísérői pedig szinte csak nálunk foglalnak Bécs – Belgrád repjegyet...

Repülőjegyeink

diákoknak, fiataloknak és tanároknak készültek

olcsón módosíthatóak - szabad helyek függvényében

nem fapadosak és nem „stand-by” jegyek


Akciók helyett mindig jó árak

Saját, egyedi árlistákból dolgozunk a mindenki által hozzáférhető árak mellett.

egyszerre több globális és saját foglalórendszert használunk, mivel a foglalható repülő járatok, szállások árai folyamatosan változnak.

Ennek köszönhetően nálunk nincsenek akciós ajánlatok: csak és kizárólag az aktuális legjobb árak (nem pedig az, ami másnak nem kellett, ezért le van akciózva)!


A legjobb repülőjegyeket kínáljuk

Kedvező és rugalmas feltételek várnak rád (a mérsékelt árak mellett) még a legnagyobb légitársaságoknál is, főleg ha diák, tanár vagy fiatal vagy.

Az STA Travel által kínált szolgáltatások a fapados társaságokkal szemben máig verhetetlenek, ezért ha repülni készülsz, foglalás előtt mindig érdemes megnézned repülőjegyeinket, ha az árak mellett a gondtalan utazás is szempont.

A legtöbb STA Travel repülõjegy ráadásul egyszerűen módosítható. Ha bármilyen problémád merülne fel az utazás során, az STA Travel munkatársai készséggel segítenek repülőjegyed módosításában vagy az utazásod esetleges (újra-)tervezésében.


A legjobb feltételekkel

A legegyszerűbb, ha online megnézed, és lefoglalod, ha tetszik. A foglaltság, az árfolyamok és számtalan más tényező miatt az STA Travel ajánlatai percről-percre változnak.

Ha van árajánlatod mástól, HOZD BE, megpróbáljuk megverni - ha meg is veszed rögtön. (ez csak személyesen működik, készpénzben)

Ha NEM vagy diák, tanár, vagy éppen már elmúltál 26 éves, akkor se keseredj el! Számodra is igyekszünk megtalálni a legkedvezőbb árakat és feltételeket.


I. „Saját” légitársaságaink, melyek Budapestre is repülnek:

QATAR AIRWAYS - QR, TAP PORTUGAL - TP, AIR BALTIC - BT, LOT POLISH AIRLINES - LO, AIR BERLIN - AB, EL AL - LY, AUSTRIAN - OS, LUFTHANSA - LH

III. További fontos légitársaságaink:

ALITALIA, AUSTRIAN, LUFTHANSA, SWISS, TURKISH ARLINES, AIR CANADA, SN BRUSSELS, BRITISH AIRWAYS, JAL, DELTA, EL AL, CONTINENTAL, KLM, AIR FRANCE, NORTHWEST, AEROFLOT, SAS, IBERIA, AIR MALTA, EGYPT AIR, CONDOR, US AIRWAYS, UNITED, SPANAIR, ANA, ASIANA, SHANGHAI AIRLINES, AIR CHINA, AEROFLOT, CHINA SOUTHERN, KOREAN AIR, VIETNAM AIRLINES, LAO AIRLINES, HAHN AIR, AIR ASIA, AER LINGUS, STAR ALLIANCE, SKYTEAM, ONEWORLD, GERMANWINGS, AMERICAN AIRLINES, STB.

II. „Saját” légitársaságaink, melyek Bécsbe is repülnek:

EMIRATES - EK, EVA AIR - BR, CHINA AIRLINES - CI, QATAR AIRWAYS - QR, TAP PORTUGAL - TP, AIR BALTIC - BT, LOT POLISH AIRLINES - LO, AIR BERLIN - AB, EL AL - LY, AUSTRIAN - OS, LUFTHANSA - LH

IV. „Saját” légitársaságaink, melyekre máshol szállhatsz fel:

ETIHAD – EY, EMIRATES – EK, EUROSTAR – 9F, JET AIRWAYS – 9W, AEROLINEAS ARGENTINAS – AR, AVIANCA – AV, BRITISH MIDLAND – BD, EVA AIR – BR, CHINA AIRLINES – CI, COPA – CM, CATHAY PACIFIC – CX, DRAGONAIR – HK, ETHIOPIAN AIRLINES – ET, ICELANDAIR – FI, AIR PACIFIC- FJ, GULF AIR – GF, HAINAN – HU, KINGFISHER – IT, TAM BRASIL – JJ, ADRIA AIRWAYS – JP, JETSTAR – JQ, KENYAN AIRWAYS – KQ, LAN – LA, AIR MAURITIUS – MK, AIR NEW ZEALAND – NZ, CROATIA AIRLINES – OU, BANGKOK AIRWAYS – PG, QANTAS – QF, SYRIAN ARAB – RB, ROYAL JORDANIAN – RJ, SIBERIA AIRLINES –S7, SOUTH AFRICAN AIRWAYS – SA, AIR NAMIBIA – SW, TACA – TA, THAI AIRWAYS – TG, AIR TAHITI NUI – TN, SRI LANKAN AIRWAYS – UL, V AUSTRALIA – VA, VIRGIN ATLANTIC – VS, OMAN AIR – WY, FLYBE – BE