IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

A Tüskevár, a 21 nap, a Vuk, Elza és kölykei, a Gorillák a ködben, a Medvék és én, a Családom és egyéb állatfajták mindannyiunk kedvenc olvasmányai. Bár sokat teszünk azért, hogy az állatok élőhelyeit elvegyük – és ezzel az ő állományukat viszaszorítsuk -, szerencsére még mindig találni olyan helyeket, ahol az állatok saját környezetükben figyelhetők meg. Borneó vagy Madagaszkár szigete, Sri Lanka, Tanzánia és Uganda, Ecuador és Costa Rica, az Amazonas dzsungele feltétlenül ilyen helyek. Afrikai szafarira Dél-Afrika és Namíbia is ideális. Ausztrália egyedi élővilágát – ha nem éred be a Budapesti Állatkert kiváló gyűjteményével – a helyszínen tanulmányozhatod. Délkelet-Ázsia állatkülönlegességeit Szingapúr állatkertjében is megnézheted, ahol az éjszakai szafari különleges élmény. Ha a tengerek állatvilága érdekel, a Galapagos-szigeteket és az Azori-szigetet ajánljuk, de Dél-Afrika, a Tűzföld vagy maga az Antartktisz is elérhető.

Ha az oroszlán, a kafferbivaly, az orrszarvú, az elefánt, a víziló, a zsiráf, a gorilla, a gepárd, az antilop, a zebra a te állataid, akkor Afrikában a helyed. Ha a pinty, az óriás teknős, a tengeri és a szárazföldi iguána, az oroszlánfóka, a pelikán, az albatrosz, akkor a Galapagos-szigetek. Ha a bálnákra és ámbráscetekre, delfinekre indulsz be, akkor az Azori-szigetek várnak. Ha erszényedet a kenguru, wallaby, a wombat és a koala, a tasmán ördög és a kacsacsőrű emlős nyitogatják, akkor Ausztrália vár. Ha a tigrisek, elefántok, kisebb majmok, a vízibivaly és persze maga a yeti a kedvenceid, akkor Ázsia felé vedd az irányt.

Ha esetleg egzotikus vadász vagy, és trófeákra mész, annak a megvalósításában is biztosan tudunk segíteni.


Azori-szigetek STA Travel utazási iroda  

Azori-szigetek

Az Azori-szigetek a "2014-es év európai turisztikai desztinációja" kitüntető cím viselője - nem véletlenül! A szigetcsoport Európa és Észak-Amerika között fekszik az Atlanti-óceánban, s röviden összefoglalva "minden megtalálható itt...

Repjegy
175 000 Ft -tól
Kapcsolódj ki!
Szállás
22,5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Borneó STA Travel utazási iroda  

Borneó

Kota Kinabalu (Jesselton) Észak-Malajziában, Borneo szigetén, Sabah tartományban található, melynek nem csak nyugati parti fővárosa, de egész Malajzia második legforgalmasabb reptere is itt van. Borneó a világ egyik leggazdagabb élőhelye, rengeteg...

Repjegy
203 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
15 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Colombo STA Travel utazási iroda  

Colombo

Colombo Srí Lanka legnagyobb városa, egyben 1982-ig fővárosa is volt (a fővárosa ma Sri Jayawardenapura Kotte), lakóinak száma a külvárosokkal együtt több mint 2 millió. 

Repjegy
146 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
25 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Addis Abeba STA Travel utazási iroda  

Addis Abeba

Addisz-Abeba Etiópia legnagyobb városa, fővárosa, egyben külön szövetségi állama is, az Afrikai-únió székhelye.


Entebbe STA Travel utazási iroda  

Entebbe

Ha oroszlánt szeretnél lencsevégre kapni, Entebbéből indulj.


Fokváros STA Travel utazási iroda  

Fokváros

Fokváros vagy Cape Town, a Dél-Afrikai Köztársaság törvényhozási fővárosa és negyedik legnagyobb települése. Számodra ennél sokkal fontosabb, hogy lélegzetelállítóan szép a fekvése, és a környéke csodálatos: érdemes autót bérelni és bejárni Afrika...

Repjegy
219 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
16 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Galapagos-szigetek STA Travel utazási iroda  

Galapagos-szigetek

Galapagos-szigetek Ecuador egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Johannesburg STA Travel utazási iroda  

Johannesburg

Johannesburg a Dél-afrikai Köztársaság legnagyobb területű és legnépesebb városa. 


Kampala STA Travel utazási iroda  

Kampala

Kampala, Uganda nagyvárosa


Kilimanjaro STA Travel utazási iroda  

Kilimanjaro

Kilimandzsáró Tanzánia egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Madagaszkár STA Travel utazási iroda  

Madagaszkár

Madagaszkár - a földrésznyi szigetország Afrika keleti oldalán - a maga valójában sokkal érdekesebb, mint a rajzfilmen. A nagy sziget mellett számos kisebb, a Seychelles- vagy Maldív-szigetekhez hasonló adottságú szigete van az Indiai-óceán egész ...

Repjegy
220 000 Ft-tól -tól
Találd meg!
Szállás
25 EUR-tól/fő/éj -től
Találd meg!

Nairobi STA Travel utazási iroda  

Nairobi

Nairobi Kenya egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


San José / Costa Rica STA Travel utazási iroda  

San José / Costa Rica

San José Costa Rica fővárosa és egyben legnagyobb városa, az ország földrajzi középpontjában, magas hegyektől övezett medencében, a Torres és Maria Aguilar folyó mentén fekszik.


Ulanbator STA Travel utazási iroda  

Ulanbator

Ulánbátor Mongólia egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Windhoek STA Travel utazási iroda  

Windhoek

Windhoek, Namíbia fővárosa és legnagyobb városa.