IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

A városok mindig a biztonság és fejlettség jelképei voltak a világban, így érthető, hogy egyre több ember él városokban. Bár ma már tudjuk, hogy az ideális, fenntartható városméret a 30-60 ezres, mégis több tucat olyan város jött létre, amelyek lakossága jócskán meghaladja a 10 milliót, azaz egy-egy megacity nagyobb, mint a mai Magyarország lélekszáma. Ezek a nyüzsgő városok roppant érdekesek: elképesztő szervezettség – vagy éppen a totális káosz – tartja őket folyamatos mozgásban, hiszen minden szükségleti cikket ide kell szállítani, s gondoskodni kell a hatalmas tömeg mozgatásáról is. Fritz Lang hires Metropolis című némafilmje is sejtetni engedte, hogy ez egy igen különös gépezet, maga a világváros is egyfajta élő organizmus, amelyen annak vezetői próbálnak úrrá lenni.

A metropoliszok lakosságuk összetétele miatt is igazán érdekes helyek, a társadalom klasszikus olvasztótégelyei, a jó értelemben vett multikulturalitás szép példái.

Metropolis minden földrészen található, azonban mára alighanem az ázsiai nagyvárosok váltak ennek a városi létformának az etalonjaivá.


Bangkok STA Travel utazási iroda  

Bangkok

Bangkok Thaiföld fővárosa és legnépesebb városa, egyúttal az egyik legkedveltebb stopover-city is Ázsiában, ahol akár egy napra is érdemes megállni Délkelet-Ázsiába menet. A város központja a Csaophraja folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl &#13...

Repjegy
145 500 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
6 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Dubai STA Travel utazási iroda  

Dubai

Dubaj vagy Dubai (az elterjedt átírása szerint) az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és második legnagyobb városa. A Perzsa-öböl déli partján fekszik, az Arab-félszigeten. ÉS a fél világ oda vágyik, pedig a fél világ már ott van.

Repjegy
101 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
10,5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Szingapúr-Szingapúr STA Travel utazási iroda  

Szingapúr-Szingapúr

Szingapúr független városállam Ázsia délkeleti részén. Ideális stopover város: 2 nap alatt minden fontos látnivaló megnézhető - ám jó esély van arra, hogy beszippant ez a hely. Aki ide szeretne utazni, legjobban teszi, ha ír nekünk - tapasztalatun...

Repjegy
190 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
12,3 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Berlin STA Travel utazási iroda  

Berlin

Berlin, az újraegyesített Németország régi-új fővárosa annak ellenére fantasztikus hely, hogy egyre kevesebbet érezni a régi Nyugat-Berlin elszigeteltségének abszurd varázsából, vagy a berlini határátkelőhelyek horror-élményéből. Abszolút multikul...

Repjegy
28 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Hong Kong STA Travel utazási iroda  

Hong Kong

Hong Kong a Kínai Népköztársaság két különleges igazgatású (autonóm) területének egyike. (a másik ilyen Makaó)A városállam fantasztikus keveréke a brit birodalmi múlt maradványainak és a kínai sürgés-forgásnak, talán épp ezért kedvelt stopover cél...

Repjegy
154 100 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
17 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Sydney STA Travel utazási iroda  

Sydney

SYDNEY (SYDNEY, Sydney Airport – SYD) Azt mondják, Sydneyben lakni olyan, mintha egy szupermodellel randiznál: mindenki irigyel. Ám ebbe a városba ellátogatni is legalább ekkora élmény!

Repjegy
301 200 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
16 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Szöul STA Travel utazási iroda  

Szöul

Szöul, Korea fővárosa és egyben legnagyobb városa is, tartományi jogú város a Koreai-félszigeten. A dél-koreaiak egynegyede lakik itt, elővárosokkal együtt az ország lakosságának csaknem a fele.

Repjegy
176 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
22 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Tokyo STA Travel utazási iroda  

Tokyo

Tokió, Japán közigazgatási központja, a japán kormány és a császár székhelye. Ha New Yorkra azt mondják, sosem alszik, akkor Tokyo valószínűleg az a város, amely a szemét sem hunyja le, hiszen futurisztikus élete folyamatosan zajlik.

Repjegy
136 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
25,5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Buenos Aires STA Travel utazási iroda  

Buenos Aires

Buenos Aires Argentína fővárosa, legnagyobb városa és kikötője, a tangó hazája. Jakaranda-fák, a budapestihez hasonló és ma is kiválóan üzemelő 100 éves földalatti, 18 sávos sugárutak és hömpölygő forgatagú sétálóutcák - ha Dél-Amerikába utazol, n...

Repjegy
264 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
11 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Kairó STA Travel utazási iroda  

Kairó

Kairó Egyiptom egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


London STA Travel utazási iroda  

London

London
 az a város, ahová mindenki vágyik, s aki járt már Londonban, az vissza akar
 menni, még akkor is, ha a Temze-parti metropolisz messze nem tekinthető olcsó
 úti célnak. London calling! Are you ready?
 
 
 
 
...

Repjegy
16 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
18 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Mexikóváros STA Travel utazási iroda  

Mexikóváros

Mexikóváros Mexikó fővárosa és legnagyobb városa.


Mumbai STA Travel utazási iroda  

Mumbai

Mumbai India egyik legnagyobb városa, Mahárástra állam székhelye.

Repjegy
155000 Ft -tól
Találd meg!

New York STA Travel utazási iroda  

New York

A VÁROS, AMI SOHA NEM ALSZIK - New York, a „Nagy Alma” (Big Apple) valódi „olvasztótégely”: a világ talán legsokszínűbb metropolisza, ahol 800-nál is több nyelven szólíthatnak meg.

Repjegy
129 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
26 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Párizs STA Travel utazási iroda  

Párizs

Párizs Franciaország fővárosa. Az ország északi részén a Szajna folyó partján terül el, az Île-de-France régió (vagy Région Parisienne) szívében. Párizs Európa egyik legnépesebb városa.

Repjegy
33 400 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
25 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Santiago de Chile STA Travel utazási iroda  

Santiago de Chile

Santiago de Chile Chile fővárosa, egyben legnagyobb városa, közigazgatásilag a Santiagói Régió központja.


Sao Paulo STA Travel utazási iroda  

Sao Paulo

São Paulo Brazília legnépesebb, közel 20 millió lakosú városa, São Paulo szövetségi állam székhelye.


Seattle STA Travel utazási iroda  

Seattle

Seattle az Egyesült Államok északnyugati régiójának (Pacific Northwest) legnagyobb városa. 


Shanghai STA Travel utazási iroda  

Shanghai

Shanghai (népszerű magyar átírás: Sanghaj) Kína legnagyobb ipari városa, a Távol-Kelet egyik gazdasági központja, tartományi jogú város a kelet-kínai tengerpart középső részén, a Jangce torkolatvidékén, a folyam Huangpo nevű kis mellékfolyójának k...


Taipei STA Travel utazási iroda  

Taipei

Tajpej a Kínai Köztársaság de facto fővárosa Tajvanon, a korábban Formosa névre hallgató szigeten. Remek stopover város a Délkelet-Ázsiába vagy Ausztráliába utazóknak, ráadásul Hello Kitty festésű repülővel is odajuthatsz Bécsből, az EVA Air STA T...


Vancouver STA Travel utazási iroda  

Vancouver

Vancouver fontos kikötőváros a nyugat-kanadai Brit Columbia tartomány délnyugati részében, a Georgia-szoros, a Fraser-folyó és a kanadai Parti-hegység között.