IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

Az emberiség rengeteg értéket hozott létre sok évezredes kitartó önfenntartó és környezetromboló munkája mellett, amelyek egy része mára is örökségünk maradt, melyet megcsodálhatunk, meglátogathatunk, megismerhetünk. A világ csodái mindig egy-egy kor szimbolikus építményei voltak, melyeket már évszázadokkal ezelőtt listákba igyekeztek rendezni, s érdekes lenne tudnunk, vajon tényleg az általunk ismertek voltak-e azok, amelyeket mi is annak ítéltünk volna, ha a múltban élünk mai ésszel. A modern világ örökségének nagy részét múzeumok őrzik – szerencsés esetben a bemutatott értékek eredeti hazájában -, más részük épített vagy természeti örökség, mely a helyszínen járható be és fedezhető fel. Az Unesco ötven éve kezdte összeállítani a mára legszélesebbnek tekintett világörökségi listáját, melyen már szellemi örökségek és hagyományok is szerepelnek. Amikor utazást tervezünk, érdemes megnéznünk, hogy az adott országban vagy területen van-e olyan különleges kulturális érték, népszokás, esemény, világörökségi helyszín, amelyet érdemes felkeresnünk. Senkinek nem ajánljuk, hogy az egész nyaralását múzeumokban töltse, és minden egyes kiállított tárgyat megpróbáljon megnézni – ezek mennyisége gyakran akkora, hogy nem is lehet. A British Museum, a Louvre vagy a Prado, az Ermitázs gyűjteményei akkorák, amiket nem lehet befogadni egyszerre, de bejárni sem igen lehetséges őket. Más helyszínek, mint a Machu Picchu, Petra, Pompeji vagy Jeruzsálem, a Vatikán pedig a többi látogatóval való békés egymás mellett élés próbái lehetnek, ha csúcsszezonban utazunk kulturális körutazásra. Az STA Travel minden földrészen sok-sok érdekes úti célt kínál a kultúra szerelmeseinek – az ókori könyvtárak szerelmeseitől a tangózókig.


Rio de Janeiro STA Travel utazási iroda  

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro úgy ismert mint a “Csodálatos Város”, Sao Paulo után Brazília második legnagyobb városa, sokak szerint a legszebb. Az egészen boztos, hogy még senkit nem hallottunk bánkódni amiatt, hogy megnézte Riót, ahol a karneváli szezonon kívü...

Repjegy
194 200 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
33 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Azori-szigetek STA Travel utazási iroda  

Azori-szigetek

Az Azori-szigetek a "2014-es év európai turisztikai desztinációja" kitüntető cím viselője - nem véletlenül! A szigetcsoport Európa és Észak-Amerika között fekszik az Atlanti-óceánban, s röviden összefoglalva "minden megtalálható itt...

Repjegy
175 000 Ft -tól
Kapcsolódj ki!
Szállás
22,5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Havanna STA Travel utazási iroda  

Havanna

Havanna (spanyolul: La Habana) Kuba fővárosa és, 2,2 millió lakosával nemcsak a szigetország, de az egész Karib-térség legnagyobb városa is egyben, s a 60 éve tartó kommunizmus-kísérlet hozta lepusztulás ellenére csodálatos hely!

Repjegy
225 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
19 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Bangkok STA Travel utazási iroda  

Bangkok

Bangkok Thaiföld fővárosa és legnépesebb városa, egyúttal az egyik legkedveltebb stopover-city is Ázsiában, ahol akár egy napra is érdemes megállni Délkelet-Ázsiába menet. A város központja a Csaophraja folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl &#13...

Repjegy
145 500 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
6 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Muscat STA Travel utazási iroda  

Muscat

Omán a Közel-Kelet egyik legizgalmasabb helye - közel van hozzánk, a beutazási engedély olcsó és a reptéren felvehető, olcsó a benzin és az autóbérlés is, kedvesek az emberek, Érdemes Ománt komolyan számításba venni nyaralási úticélként.

Repjegy
154 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
21 EUR/fő/éj -től
Keresd meg!

Berlin STA Travel utazási iroda  

Berlin

Berlin, az újraegyesített Németország régi-új fővárosa annak ellenére fantasztikus hely, hogy egyre kevesebbet érezni a régi Nyugat-Berlin elszigeteltségének abszurd varázsából, vagy a berlini határátkelőhelyek horror-élményéből. Abszolút multikul...

Repjegy
28 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Isztambul STA Travel utazási iroda  

Isztambul

Isztambul (régiesen Sztambul, előző történelmi nevein Bizánc, Konstantinápoly) több mint 13 milliós lakosságával Törökország legnagyobb városa, annak kulturális, művészeti és gazdasági központja, illetve 1923-ig fővárosa, jelenleg İstanbul tartomá...

Repjegy
41 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
15 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Marrákes STA Travel utazási iroda  

Marrákes

Marrákes (arabul مراكش, megközelítő ejtése: marraks; francia írásmóddal Marrakech, angol írásmóddal Marrakesh vagy Marakesh) Marokkó délnyugati részén, az Atlasz-hegység lábánál fekvő város, Marokkó negyedik legnagyobb városa. forrás:
 Wikipédia

Repjegy
112 200 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
12 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Amman STA Travel utazási iroda  

Amman

Ammán, másképp Amman, Jordánia (teljes nevén Jordán Hasemita Királyság) fővárosa.


Athén STA Travel utazási iroda  

Athén

Athén Görögország fővárosa, legnagyobb városa, a lakosság több mint egyharmada Athénban és elővárosaiban él.


Budapest STA Travel utazási iroda  

Budapest

Budapest Magyarország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Buenos Aires STA Travel utazási iroda  

Buenos Aires

Buenos Aires Argentína fővárosa, legnagyobb városa és kikötője, a tangó hazája. Jakaranda-fák, a budapestihez hasonló és ma is kiválóan üzemelő 100 éves földalatti, 18 sávos sugárutak és hömpölygő forgatagú sétálóutcák - ha Dél-Amerikába utazol, n...

Repjegy
264 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
11 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Csíksomlyó STA Travel utazási iroda  

Csíksomlyó

A csíksomlyói pünkösdi búcsúra a Csíksomlyó Expresszel jutsz el legkönnyebben, melyet a www.karpateuropa.hu szervez.


Cuzco STA Travel utazási iroda  

Cuzco

Cuzco városa - az egykori Inka birodalom központja - Peru délkeleti részén található az Urumba völgy és az Andok közelségében.


Dubrovnik STA Travel utazási iroda  

Dubrovnik

Dubrovnik Horvátország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Edinburgh STA Travel utazási iroda  

Edinburgh

Edinburgh Anglia egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Firenze STA Travel utazási iroda  

Firenze

Firenze Olaszország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Goa STA Travel utazási iroda  

Goa

Goa India legkisebb állama a Dekkán-félsziget nyugati részén, a Malabár-part és a Nyugati-Ghátok határvidékén.


Húsvét-szigetek STA Travel utazási iroda  

Húsvét-szigetek

Húsvét Szigetek Chile egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Jerusalem STA Travel utazási iroda  

Jerusalem

Jeruzsálem a világ egyik legrégebben lakott városa, s alighanem minden idők egyik legáhítottabb városa is: minden, magára valamit is adó európai és közel-keleti uralkodó magáénak akarta. Óvárosában békés összezártságban található a muzulmán, zsidó...

Repjegy
37 500 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
30 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Kairó STA Travel utazási iroda  

Kairó

Kairó Egyiptom egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Katmandu STA Travel utazási iroda  

Katmandu

Katamandu (angolul Kathmandu) Nepál fővárosa és egyben legnagyobb városa, valamint névadója a Katmandu völgynek ami a világörökség része, buddhista zarándokhely.


Kilimanjaro STA Travel utazási iroda  

Kilimanjaro

Kilimandzsáró Tanzánia egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Kioto STA Travel utazási iroda  

Kioto

Kiotó japán nagyváros Honsú szigetén.


Kolozsvár STA Travel utazási iroda  

Kolozsvár

Kolozsvár Románia egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Krakkó STA Travel utazási iroda  

Krakkó

Krakkó Lengyelország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Lhasa STA Travel utazási iroda  

Lhasa

Lhásza (Lhasa) Tibet fővárosa, adminisztratív központja, valamint a föld egyik legmagasabban elhelyezkedő városa.


Lisszabon STA Travel utazási iroda  

Lisszabon

Lisszabon (portugálul Lisboa) ideális város akkor is, ha csak egy fél napunk van rá, azaz pl. az USA vagy Dél-Amerika irányába utazva stopoverezünk, de hosszú hétvégékre is remek úti cél!

Repjegy
55 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
19,5 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

London STA Travel utazási iroda  

London

London
 az a város, ahová mindenki vágyik, s aki járt már Londonban, az vissza akar
 menni, még akkor is, ha a Temze-parti metropolisz messze nem tekinthető olcsó
 úti célnak. London calling! Are you ready?
 
 
 
 
...

Repjegy
16 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
18 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Madeira STA Travel utazási iroda  

Madeira

Funchal Portugáliában, Madeira szigetén található, a Madeirai Autónóm Régió fővárosa.


Madrid STA Travel utazási iroda  

Madrid

Madrid Spanyolország fővárosa és az azonos nevű tartomány székhelye. London és Berlin után a harmadik legnépesebb város az Európai Unió területén. Területének több mint 50%-át utcák, terek és parkok alkotják.


Málta-Valletta STA Travel utazási iroda  

Málta-Valletta

Málta, hivatalos nevén Máltai Köztársaság, szigetország Dél-Európában.


Nápoly STA Travel utazási iroda  

Nápoly

Nápoly Olaszország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.

Repjegy
53 000 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
15 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Peking STA Travel utazási iroda  

Peking

Peking a Kínai Népköztársaság fővárosa, négy tartományi jogú városának egyike. Pekinget északról, nyugatról, délről és kis részben keletről Hebei tartomány határolja, míg délkeletről Tianjin tartománnyal szomszédos.

Repjegy
179 000 Ft -tól
Találd meg!

Prága STA Travel utazási iroda  

Prága

Prága Csehország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Párizs STA Travel utazási iroda  

Párizs

Párizs Franciaország fővárosa. Az ország északi részén a Szajna folyó partján terül el, az Île-de-France régió (vagy Région Parisienne) szívében. Párizs Európa egyik legnépesebb városa.

Repjegy
33 400 Ft -tól
Találd meg!
Szállás
25 EUR/fő/éj -től
Találd meg!

Róma STA Travel utazási iroda  

Róma

Róma Olaszország egyik legnépszerűbb úti célja, sokan utaznak ide nyaralás, kirándulás céljából, repülős hétvégi városlátogatásra vagy üzleti utazás alkalmából, de a csoportos utazás sem ritka.


Szentpétervár STA Travel utazási iroda  

Szentpétervár

Szentpétervár Oroszország balti-tengerre nyíló kikötővárosa a Finn-öböl partján, a Néva-folyó torkolatában


Teheran STA Travel utazási iroda  

Teheran

A Közel-Kelet legnagyobb és legerősebb országa Irán, az ősi perzsia fantasztikus kulturális örökségének minden szépségével.