IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

Városlátogatás

Egy kellemes hosszú hétvége akár 25 ezerből is kihozható Pozsonyban, Brünnben, Bécsben vagy Prágában, ahová busszal vagy vonattal is kényelmesen eljutsz, és sok európai fővárost megnézhetsz 50-70 ezerért.
Városlátogatást tervezel Berlinbe, Rómába, Milánóba, Amszterdamba, Párizsba vagy Londonba, Isztambulba? Európa olcsón: foglalj nálunk szállást és repülőjegyet hozzá, sőt, autót is bérelhetsz!

Nemzetközi és hazai partnerek útjai

Kínálatunkban több tucat nemzetközi utazásszervező és hajóstársaság útjait megtalálod, melyeket az épp elérhető legjobb áron, sőt, néha extrákkal vásárolhatsz meg tőlünk. Utazásodhoz a megfelelő repülőjegyet és biztosítást is megkeressük. Válogass az utazások, luxus hajóutak között, és ha megvan a neked tetsző, írj vagy hívj minket.

G Adventures

Kiemelt utazásszervező partnerünk a G Adventures, amely korunk egyik legsikeresebb utazásszervezője a kiscsoportos utazások területén. Több mint 1000 útból és hajózásból álló kínálatukban a te bakancslistád is ott lapul!

Contiki

A Contiki a 18-35 éves fiatalok bulinyaralásainak specialistája Európában, Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Ázsiában és Ausztráliában, Új-Zélandon. Európában téli síútakat is szerveznek. A nemzetközi, fiatal társaság kiváló lehetőség az ismerkedésre is!

Diethelm Travel

Az STA Travel testvércége, Délkelet-Ázsia specialista utazásszervező a Diethelm Travel, amely Bután, Kambodzsa, Kína és Hong Kong, Laosz, Malajzia, Myanmar (Burma), a Maldív-szigetek, Szingapúr, Sri Lanka, Thaiföld és Vietnam területén ötvözi a svájci német precizitást az ázsiai helyismerettel, vendégszeretettel és alacsony árakkal.

Luxus hajóutak és tengeri expedíciók

A Föld felszínének nagy részét víz borítja, az óceánok és tengerek pedig az egyre nagyobb és elképesztőbb tengerjáró hajók, úszó luxusszállodák vízi birodalmává lettek. Ha kisebb hajóra szállnál, akkor az akár már napi 10-12 ezer forinttól elérhető thaiföldi vitorlástúrát vagy a Márvány-tengeri gulet vitorlás körutat ajánljuk. Ha a Föld legkülönlegesebb élőhelyeit, a Galapagos-szigeteket vagy az Északi- és Déli-sark vidékét szeretnéd megismerni, a G Adventures Marine hajós expedícióit ajánljuk. Azoknak pedig, akik nem a tömeges, csak nevében "luxushajóút" kínálatra vágynak, a Hapag-Lloyd, a Cunard, a OneOcean, az Aqua Expeditions és a Silversea ajánlatait ajánljuk figyelmébe, melyek irodánkban foglalhatóak.
Ajánlatkérés, foglalás: office@statravel.hu
A Magyarországon egyre népszerűbb luxushajóutak közül pedig itt válogathatsz:

Szárazföldi utazások, körutak

Az évek során több más nemzetközi túraszervezővel is kapcsolatba kerültünk, így ha kiemelt partnerünk, a G Adventures útjai között nem találnád meg a neked tetszőt, vagy már nincs az útjukon hely, nézd át bátran a Contiki, a Diethelm, vagy az itt található Busabout, Trek America, Tucan Travel, Intrepid és Imaginative Traveller kínálatát, hiszen ezeket is lefoglalhatod és megvásárolhatod irodánkban, ahogy bármelyik megbízható magyarországi utazásszervező termékeit is.

Nászutak

A házasságkötés az ember életének egyik legszebb pillanata, amelynek megünneplése hagyományosan nászútra indulással fejeződik be. Nagy örömmel segítünk nászutatok megtervezésében és kivitelezésében, sőt, 2 az 1-ben megoldást is ajánlunk: ha szeretnétek, házasodjatok össze külföldön! Mauritius, a Seychelles-szigetek, a Maldív-szigetek, Sri Lanka, Hawaii, Tahiti nagyon kedvelt nászutas úti célok, de néhány utasunk Föld körüli nászutat is tett már. Írj nekünk, vagy hívj minket, és segítünk a páratlan élmény megszerzésében!