IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

A jól sikerült utazás egyik legfontosabb része, hogy jó helyen lévő, megbízható és biztonságos szállásod legyen. Az STA Travel szállásfoglaló rendszereiben szinte minden ország fontosabb városaiban és üdülőhelyein foglalhatók szállások. A kínálattal az adott város vagy térség adottságainak és szokásainak megfelelően igyekszünk mindenki elvárásainak és pénztárcájának megfelelni.

Kínálatunk szándékosan kisebb, mint néhány más irodáé vagy weboldalé, ugyanis – magyar példával élve – Budapest belvárosa szerintünk nem feltétlenül Újpest külsőn található, és a fiatalos belvárosi hostel alatt sem arra gondolunk, amikor valaki egy szebb napokat látott lakás szobáját megtölti emeletes ágyakkal.

Mi azt adjuk, amire tényleg szükséged van, csak nem keverjük sok száz hitvány és pár tucat megfizethetetlen alternatíva közé. Nem rejtjük el a 18-25% adó összegét az árból, és nem fordítjuk azt forintra nem létező kedvező árfolyamon. Kamu értékelésekkel sem fárasztunk, és az EU-ban büntetendő „legjobb ár garanciát” sem hazudunk mellé – akkor sem, ha gyakran tapasztalhatod, hogy nálunk a legolcsóbb egy-egy hotel, ahogy időről időre különféle alkalmi akciós árakat is találsz.

A szállás kiválasztásakor érdemes mindig figyelembe venni azt, hogy hány napra utazol egy adott helyre, mi ott a célod, és mennyi időt szeretnél tömegközlekedéssel tölteni. Amikor hosszabb időre utazol egy olcsónak vélt, de még ismeretlen területre, mindig foglalj legalább az első 2 éjszakára szállást – nagyon nem jó érzés sötétedéskor úgy megérkezni valahová, hogy nem tudod, hol hajtod álomra a fejed.

On-line hotelfoglaló rendszerünk elsősorban 2-3-4-5 csillagos szállodákat, apartmanházakat és resortokat, üdülőfalukat kínál, míg irodai használatú belső rendszerünk ezeket klasszikus hostelekkel is kiegészíti, ahol például hálótermekben is lehet aludni, igen olcsón.

Több népszerű városban starter pack megoldásaink is vannak, amelyek 2 éjszaka szállást és egy jó városnéző programot kombinálnak. Néhány országban hostel pass is elérhető!

Példák remek árainkra – az árak per fő, per éj árak, és időszaktól, szabad helyektől függően érhetők el:

Bangkok 2*-os szálloda 5 eurótól
Róma 2* hotel 11 eurótól
Dubai és Stockholm 15 eurótól
Madridi hotel 16 eurótól
Londoni bed and breakfast 17 eurótól
Párizs és Barcelona hotel 20 eurótól

A legjobb szállásokat kínáljuk

A legnagyobbtól a legolcsóbban: Ha a repülőjegyet és a szállást is nálunk foglalod , akkor még jobb feltételekkel tudunk neked szállást foglalni! A verhetetlen STA Travel repülőjegyet és a STAystudent klasszis szállásait a Te pénztárcádra terveztük!

A legjobb árak, apró betűk nélkül: A csak szállást keresőknek is vannak finomságaink: az STA Travel kínálja a világon a legtöbb fiataloknak szóló – és vállalható - szállást, bármilyen merész elképzelésedhez tudunk ajánlani egy passzoló hotelt, hostelt, bungalót, sőt, kapszula-szállókat is!

Semmit sem bízunk a véletlenre: A rendszerünkben szereplő összes szállást rendszeresen ellenőrizzük , hogy csak a kipróbált és megbízhatónak bizonyultakat ajánljuk Nektek.

A legjobb feltételekkel

A legegyszerűbb, ha online megnézed, és lefoglalod, ha tetszik. A foglaltság, az árfolyamok és számtalan más tényező miatt az STA Travel ajánlatai percről-percre változnak.

Ha van árajánlatod mástól, HOZD BE, megpróbáljuk megverni - ha meg is veszed rögtön. (ez csak személyesen működik, készpénzben)

Ha NEM vagy diák, tanár, vagy éppen már elmúltál 26 éves, akkor se keseredj el! Számodra is igyekszünk megtalálni a legkedvezőbb árakat és feltételeket.