IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

Töltöttél már hosszabb időt külföldön? Számos jó megoldást kínálunk erre!

Tanulj nyelvet külföldön! Angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, orosz, japán, kínai, török és arab nyelvet tanulhatsz anyanyelvi környezetben – tanulás és nyaralás egy füst alatt, egész évben. Érdekel?
Nézd át nyelvtanfolyamaink széles választékát!

Dolgozz önkéntesként jótékony célú szervezeteknél! Több alapítvány és jótékony célú munkákat szervező cég is kínál olyan érdekes programokat, amelyek során rászoruló emberekkel foglalkozhatsz, gyerekeket taníthatsz vagy közösségi projektekben vehetsz részt; környezet és természetvédelmi feladatokat hajthatsz végre álomszép környezetben és izgalmas állatokat gondozhatsz. Itt nézheted meg jótékony célú munkáink kínálatát.

18 és 25 év közötti, angolul már beszélő fiatalok számára fantasztikus lehetőséget kínál Camp Borneo nevű programunk - mely 2 héttől 3 hónap hosszú is lehet – és az utóbbi esetben részben Kambodzsában, részben Maláj-Borneó északi Sabah tartományába juttatja életre szóló élményekhez és tapasztalatokhoz az embert.
Érdekel? Írj nekünk!

Fontos tudnod, hogy a jótékony célú programokban való részvételért fizetni kell: ezekből a befizetésekből és az elvégzett munka révén működnek a programok, és biztosítják a résztvevők biztonságos és kényelmes szállását és ellátását, programjait a munkaidőn kívül.

A fiatalok több hónapos külföldi tartózkodását hivatottak szolgálni a work and travel programok. Az Európai Unió szabad terep, és ha például Angliában próbálnád ki magad, a BritBound nevű szolgáltatáscsomagunk érdekes lehet számodra, hiszen úgy érkezhetsz Londonba, hogy adó, TB, bankszámla és telefonszámod van már, azaz munkaképes vagy. Írj, ha érdekel! A klasszikus work and travel programokról itt olvashatsz.

Leggazdaságosabban persze úgy tölthetsz hónapokat, esetleg éveket külföldön, ha megpályázol egy jó ösztöndíjat. A mai egyetemista generáció ösztöndíj lehetőségei szinte korlátlanok, nézd meg, milyen sok ösztöndíj lehetőség vár rád!