IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

Csoportos utazás, céges utaztatás

Az STA Travel világszerte évi 6 millió utast utaztat saját maga és partnerei számára, így nagyon komoly vásárlóerővel rendelkezik mind a légitársaságok, mind a földi szolgáltatók felé minden földrészen – érdemes élni vele!

Csoportot szervez? Szívesen segítünk! Ha tíz, vagy több utas utazik együtt, a repülőtársaságok és a szállodák is csoportként tudják kezelni az utazókat. Fontos tudni, hogy a csoport számára a lekérést egyszerre csak egy utazási irodán keresztül érdemes megtenni, és néhány napig várni kell az árajánlatra. Ennek az az oka, hogy a szolgáltatóknak is alaposan utána kell nézniük, hogy a kért időszakban milyen kapacitásokkal rendelkeznek. Ha a csoportlekérést több helyről is megkapják, jellemző, hogy magasabb árat kínálnak, mintha csak egy kérés érkezne hozzájuk – hiszen úgy érzékelik, hogy nagyobb a kereslet. Írjon nekünk, elsőként tőlünk kérjen ajánlatot , hogy a legjobb árat adhassuk - minél előbb!

Céges utaztató? Értékelni fogja, hogy az STA Travelnél a gyors és profi ügyfélkiszolgálás kiemelkedő ár/érték aránnyal párosul, és készséggel alkalmazkodunk a cég vagy az utazást finanszírozó intézmény adminisztrációs elvárásaihoz a hazai és EU-s szabályokon belül. Irodánk az Európai Unió központi adminisztrációjában is rögzített szállító, így semmilyen gond nem lehet a tőlünk kapott ajánlatok vagy számlák befogadásával. Mindenről szabályos számlát adunk, melyért könyvelőjük is hálás lesz. Fizethetnek nálunk készpénzzel és átutalással forintban, euróban vagy dollárban, vagy bankkártyával is. Csak írjon, és már intézzük is !

Konferenciára vagy kiállításra kell utazniuk? A szervezés teljes terhét átvállaljuk a részvételi regisztrációtól a kiegészítő programokig. Szívesen koordináljuk több országból induló ügyfelek útjait is, hogy együtt utazhassanak, vagy egy időben érkezhessenek. Forduljon hozzánk bizalommal!

Incentive utazást tervez,dolgozói továbbképzéshez, motivációhoz vagy nyereményjáték díjaként szeretne utazást ajándékozni? Szívesen részt veszünk a folyamatban az ötlet kidolgozásától a megvalósítás végéig. Írjon vagy hívjon bátran, mindent megoldunk!

Non-IATA viszonteladó utazási irodákat és túraszervezőket is örömmel – és nagyon jó áron – kiszolgálunk! Londoni központunk segítségével rengeteg, a magyar piacon nem kapható repülőjegyet ki tudunk állítani, ami hazai IATA irodák számára is elérhetővé tesz számos, Magyarországon nem kiadható légitársaságot. Ajánlatkérés