IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

Az autóbusz továbbra is megkerülhetetlen közlekedési eszköz az egész világon. Irodánkban számos buszjegy és buszbérlet (pass) megvásárolható, érdeklődj bátran!

Főbb partnereink:

Regiojet – a citromsárga luxusbusz-flottával rendelkező brünni központú cég járataival elsősorban Csehországba – Brno, Prága, Ostrava, stb. – és Észak-Nyugat Európába érdemes utazni. Budapestről naponta 2 járat indul, így Prágába például érdemesebb buszjegyet vásárolni, mint vonatjegyet venni. A diákok külön kedvezményes árat kapnak!

Eurolines – az egy közös európai buszos márkanév alatt működő franchise-hálózatot minden országban a legnagyobb busz-operátor működteti, és hálózatuk egész Európát behálózza, akár csak a vasút. A diákokat és 25 év alatti fiatalokat kedvezményes buszjegy árak várják.

A Flixbus mára Európa legnagyobb nemzetközi autóbusz hálózatát üzemelteti, 800 várost köt össze napi százezer járatuk, melyek közt immár Budapest és Győr is szerepel.

Busabout – ötletes brit vállalkozás, mely Nagy-Britannia mellett Európa és Észak-Afrika egyes részein is működtet izgalmas útvonalakat, főleg fiatalok számára.

StrayAsia – Thaiföld, Vietnam, Laosz és Kambodzsa járható be bérleteikkel

Bamba Experience – a „bamba” szó nem a magyar értelmében használatos ennél a leleményes buszos vállalkozásnál, amely lassan minden földrészen működtet busszal bejárható útvonalakat.

Kiwi Experience – Új-Zéland mindkét szigetét bejárhatod velük.

BAZ Bus – Dél-Afrika legnépszerűbb tájait buszozzák be Fokvárostól a Garden Route-on át Johannesburgig.

Greyhound Aussie bus – ausztrál autóbuszhálózat

Moose bus – Kanada legnépszerűbb buszhálózata a fiatal utazók körében

Transzferek: számos nagyvárosban tudunk reptér-város transzfereket foglalni, például New Yorkban is.

Vasút: a vonatjegyek értékesítése sajnos sokkal lassabban kerül közös informatikai platformra, mint a repülőjegyeké, ennek ellenére számos nemzetközi vasút jeggyel, vonatkülönlegességgel tudunk szolgálni, mint pl. a Transz-Szibériai Expressz vagy a Japan Rail Pass, InterRail bérletek.

A következő országok egyes vonatjegy fajtáit és vasúti bérleteit tudjuk értékesíteni: Ausztrália, Új-Zéland, Kína, India, Japán, Malajzia, Dél-Korea, Vietnam, Kanada, USA, Dél-Afrika.

Gyorsvasutak: Eurostar, TGV, Thalys, Thelio, Trenitalia

Luxusvonatok: The Blue Train, Rovos Rail, Shongololo Express, Trans-Siberia Express

Figyelem: A vasúti jegyek és bérletek egy része máig papír alapú, időben rendeld meg, amire szükséged van! Ráadásul több olyan, turistáknak szánt kedvezményes bérlet van, amely csak jó előre és itthon vásárolható meg, odaérkezve már hiába keresnéd.


Komp: Görögország szigeteinek kompjaira vehetsz jegyet irodánkban, illetve az Attica pass segítségével végestelenül hajózhatsz az alábbi szigetek között: Amorgos, Astypalaia, Chios, Crete, Donoussa, Ios, Iraklia, Kalymnos, Kastellorizo, Kos, Koufonissi, Leros, Lesvos (Mytilene), Lipsi, Mykonos, Naxos, Nisyros, Patmos, Paros, Rhodes, Santorini, Schinoussa, Symi, Syros, Tilos, Tinos.

Írj nekünk, hívj minket!