IRODÁNK JELENLEG CSAK EMAILBEN ÉRHETŐ EL / YOU CAN ONLY REACH US BY EMAIL
Messze a legjobb!

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18; on-line: 24/7

Az autó a mozgás szabadságának olyan fokát nyújtja, ami semmivel sem helyettesíthető. Amikor bérelsz egy autót, a magad ura vagy: akkor és oda mész, ahová és amikor szeretnél, és ott állsz meg, ahol szeretnél , saját útvonalon haladva fedezheted fel így az országot, ahová elutazol – azaz az autóbérlés a tökéletes élmény megszerzésének eszköze.
Autóbérléskor érdemes alaposan átnézni a kínálatot, ugyanis nem mindig a legkisebb bérautó a legolcsóbb, és amikor autót bérelünk, megengedhetjük magunknak, hogy nagyobb kocsit vezessünk, mint amilyenünk itthon van – ha van autónk egyáltalán.
A bérautók kínálata általában nagyon széles, ezért is érdemes az STA Travel autóbérlés foglaló rendszerét használnod az elérhető árak és autók összehasonlításához. Ügyes bérautó keresőnk világszerte 800 autóbérlő partner kínálatát fogja össze, melyben 30 ezer felvételi pont közül választhatod ki a számodra megfelelőt. A jól ismert repülőtéri autóbérlő cégek, mint a Hertz, az AVIS, a Budget, a Sixt, az Europcar, a National, az Alamo vagy Dollar és a Thrifty mellett rengeteg helyi, független cég is szerepel kínálatunkban.

Ezek egy része a budget rental, azaz olcsó bérautó kategóriában szolgáltat, mint például Magyarországon a BérElek, vagy a Sissy rent-a-car, más részük terepjárókra vagy éppen álomautókra – luxus és sportautó bérbeadásra szakosodott, mint az Emírségekben a CarGets, ahol Porsche, Ferrari, Mercedes SLK és Lamborghini is bérelhető.

Autómániások értékelni fogják, hogy Kaliforniában Ford Mustang cabriot, és Chevrolet Suburbant vagy Ford Econoline kisbuszt is kínálunk. Vár a 66-os út!

Ha az Európai Unión kívül bérelsz autót, váltsd ki a nemzetközi jogosítványt az okmányirodában, mert szükséged lehet rá az autó átvételekor, vagy rendőri igazoltatáskor. A bérelt autó átvételekor minden esetben szükséges feltétel, hogy a sofőr – vagy az egyik utas – nevére szóló, dombornyomott bankkártya legyen nálad. Az autóbérlő cég a kocsi kiadásakor egy bizonyos összeget – tipikusan 3-500 dollárnyit – blokkol a bankkártyán, biztosítékként arra az esetre, ha a bérelt autóval bírságot gyűjtenél be, vagy hiányosan vinnéd vissza. A blokkolt összeget általában 1-2 hét után „engedik el” az autós cégek.

Bérautó foglalás akár napi 2-3 ezer forinttól

Titkos tipp az STA Traveltől: Nagy-Britanniában, Ausztráliában és Új-Zélandon kiváló lakóautókat is bérelhetsz tőlünk, ami nemcsak a közlekedés, de a szállás gondját is megoldja. Írj nekünk, ha érdekelnek a Travellers Autobarn lakóautói!