Start the adventure

AZ IRODA NYITVA:

H-P: 9-18 Szo: 10-14:30
Newsletter-close
Iratkozz fel az STA Travel hírlevelére!

Tanár szállás foglalás világszerte

KERESS ÉS FOGLALD LE!

TALÁLD MEG A JÁRATODAT

TOVÁBBI CITY TRIP KERESÉSI OPCIÓK »

City Trip foglalásod 100%-ban biztonságos az STA Travelnél.
IATA & SATA wirecard

A fantasztikusan olcsó repülőjegy csak az utazás egyik része, előbb-utóbb felmerül a kérdés:

Hol szálljak meg?
(hogy ne menjek csődbe)

Ha már tudod, hogy hol tudsz majd aludni, Te is nyugodtabb leszel, mert az utazás egyik legnehezebb kérdésén már túl vagy.

A legjobb szállásokat kínáljuk

A legnagyobbtól a legolcsóbban: Ha a repülőjegyet és a szállást is nálunk foglalod , akkor még jobb feltételekkel tudunk neked szállást foglalni! A verhetetlen STA Travel repülőjegyet és a STAystudent klasszis szállásait a Te pénztárcádra terveztük!

A legjobb árak, apró betűk nélkül: A csak szállást keresőknek is vannak finomságaink: az STA Travel kínálja a világon a legtöbb fiataloknak szóló – és vállalható - szállást, bármilyen merész elképzelésedhez tudunk ajánlani egy passzoló hotelt, hostelt, bungalót, sőt, kapszula-szállókat is!

Semmit sem bízunk a véletlenre: A rendszerünkben szereplő összes szállást rendszeresen ellenőrizzük , hogy csak a kipróbált és megbízhatónak bizonyultakat ajánljuk Nektek.

A legjobb feltételekkel

A legegyszerűbb, ha online megnézed, és lefoglalod, ha tetszik. A foglaltság, az árfolyamok és számtalan más tényező miatt az STA Travel ajánlatai percről-percre változnak.

Ha van árajánlatod mástól, HOZD BE, megpróbáljuk megverni - ha meg is veszed rögtön. (ez csak személyesen működik, készpénzben)

Ha NEM vagy diák, tanár, vagy éppen már elmúltál 26 éves, akkor se keseredj el! Számodra is igyekszünk megtalálni a legkedvezőbb árakat és feltételeket.


Kérj tanácsot!

Unod a félinformációkat? Mindenki mást mond? Nem tudod, melyik a szálló van legközelebb a vasútállomáshoz? Vagy aggódsz, mert messze a van a vasútállomás? Kérdezd tanácsadóinkat, ne bízd a véletlenre!

Keress meg minket!   Gyere be hozzánk!